22 april 2008

It's a new day!

Efter att ha börjat dagen med amerikanska pannkakor och lönnsirap (vet inte vad som hänt, jag som inte brukar gilla sötsaker har fått världens sötbegär...), jordgubbar, hallon, apelsinjuice och decaf latte känner jag mig mycket bättre! Lägg sedan till en lång dusch med hårinpackning och peeling och jag är tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Har en massa sistagångssaker att uträtta denna vecka. Allt handlar om det just nu. Avslut. Samtidigt håller det nya livet på att sippra in...

Nu ska jag skynda mig ut i solen!

6 kommentarer:

Sanna sa...

Visst var det luckor dom bodde i nostalgi tripp utan dess like, för mig.. ;-)
Jag vill önska dig en fortsatt trevlig vecka då jag åker till Athen imorgon bitti med 2 kompisar på minisemester Återkommer med bilder hoppas jag =)
Kramis

Sara sa...

Oooh, jag vill också ha pannkakor och jordgubbar! Gud, vad gott!

barajagjohanna sa...

Jag som för några timmar sedan satt och letade pannkaksrecept och var sugen på amerikanska pannkakor... :) Men jag är trots allt sjuk och hade ingen ork att ställa mig och varken göra smet eller steka. Det ser gott ut på bilden i alla fall!

Lisa sa...

Sanna: Athen, vad roligt! Ha så jättetrevligt där nere! Ser framemot att se bilderna sen :) Kramar

Sara: Kan verkligen rekommenderas!

Barajagjohanna: Pannkakor var den bästa sjuklingmaten! Hoppas att du också orkar göra snart (eller, ännu bätte, om nån kan göra dem åt dig). Krya på dig!

Det Mörka Hotet sa...

Yummiee for my...mage!

Enligt döttrarna är vi de enda i personer i våra bekantskapskretsar som äter pancakes och maple syrup. Men så lagar jag också mat från världens alla hörn!

Lisa sa...

Jag känner inte heller till några andra som äter pannkakor med lönnsirap, tror inte den amerikanska varianten är så vanlig i Sverige.