20 maj 2008

Oj!

Vet inte vad som har hänt, men jag tror att det var efter dagens glassrekommendation (som blivit min dagliga rekommendation...) som min mage plötsligt blev mer exibitionistisk... Jag har tagit bilder av den varje vecka och nu ser det plötsligt ut som om det hade gått en månad sedan den senaste bilden.

H*n måste uppenbarligen gilla glass!

4 kommentarer:

Sara sa...

Jag tror på glass som gravidmat! Helst med jordgubbar till...

Anonym sa...

Härligt....
Glass är underbart måste få se bild
Kramisar

Millan sa...

Nu ar jag tillbaks i England och i livet med Internet igen. Inte for att det inte finns internet i sverige da men for att jag tog datorledigt helt och hallet :-).
Vilka underbart harliga foton fran forsommar-sverige. Jag forstar sa val vad du menar med att kanna att det lockar lite med det 'stabila' livet hemma i Sverige men att man samtidigt inte riktigt ar fardgit med utlandsboendet annu. Harligt dock att du far spendera en harlig sommar i Sverige innan det bar av for dig igen!

Du det dar med storleken pa magen ar bara for komiskt pa nagot satt. Alla blir verkligen olika stora och far mage olika fort. Forra gangen fick jag ingen garvidmage forran efter vecka 20 och oroade mig eftersom precis alla kommenterade och undrade om det verkligen fanns nagon bebis dar... Det gjorde det! Den har gangen fick jag mage i vecka 12 och nu i vecka 20 undrar jag var det har ska sluta. Jag har en mage som ar lika stor nu som den var i vecka 28 forra gangen. Jag har val inga magmuskler kvar ;-). Huvudsaken ar ju absolut att bebisen i magen mar bra!

Jag har ocksa pollenallergi som lustigt nog forsvann nar jag var gravid med Nils. Sedan dess har jag bara haft valdigt svag allergi... fram tills i ar nar jag ar gravid igen. Nu ar den tillbaks med besked. Hur skumt ar inte det?!

Fortsatt njuta av sverigevistelsen!! Kram

Lisa Christensen sa...

Sara: Jag också :)

Sanna: Det kommer kanske lite senare...

Millan: Hoppas att du har haft det trevligt i Sverige! Ibland är det bara skönt att vara utan Internet.

Fick första frågan om jag var gravid sista dagen jag var i London, då var jag i vecka 24 (det kan hända att folk sett tidigare men inte vågat fråga). Men min mage var liten. Tills nu! Är verkligen förvånad över att det kan gå så snabbt helt plötsligt... Mina magmuskler har väl äntligen gett med sig (inte för att de var speciellt vältränade innan :)

Det där med att din pollenallergi kommit tillbaka var mindre kul. Jag som hade hoppats på att man var "botad" nu ;) Min allergiläkare sa att 1/3 blir bättre under graviditeten, 1/3 sämre och 1/3 märker ingen skillnad. Men att man ska behöva hoppa mellan kategorierna, hmmm...