11 maj 2008

Lisa på Bråkmakargatan

Jag har klippt mig och jag är arg. Orsak:
  • Jag är inte helt nöjd
  • Jag har fått veta att jag ser ut som en gammal tant från landet

13 kommentarer:

Sara sa...

Nej, du är supersnygg!
Du ser ut som en fransk skådespelerska! Det är lite Marion Cotillard över dig!

Anonym sa...

Åh jag vet hur det känns när man klipper av håret och sen ångrar sig. Men du behöver inte göra det, du är jättesnygg i kort också och det ser jättehätfigt ut med pannbandet. Du ser absolut inte ut som en tant.

Anonym sa...

Jag tycker också du ser ut som en fransk skådespelerska! :)

Och bilderna du visar i det här inlägget är jättefina. Du ser så sött lantlig ut! Och det är iiinget fel i det. (På andra bilder av dig ser du inte lantlig ut.)

Lisa Christensen sa...

Tack allihop, precis vad jag behövde höra :)

Sara: Skönt med någon som förstår grejen! Det var just det jag ville eftersträva. Hade en gammal fransk Vogue där Audrey Tautou (Amélie) hade en gullig kort frisyr som jag inspirerades av.

Prinsessan: Det är alltid lite ångestladdat att klippa sig. Tog det i etapper; först page och sedan ännu kortare. Vaknade rufsig, på fel sida, klockan 7 imorse av en surrande geting - det gjorde inte saken bättre :)

Barajagjohanna: Gillar också lantligt! Tanken var att det skulle vara gammal långfilms-touch på det hela, men sen kom jag på att jag kanske liknade en gammal långfilmsskådespelerska - NU! Typ Sickan Carlsson som 80 år! Fransk skådespelerska låter mycket bättre tycker jag ;)

Anonym sa...

Du är ju helsöt, och bilden med pannbandet visar en kalasfin frisyr, både tuff och söt på samma gång.
Jag känner igen känslan att inte vara nöjd, man får ångest när man klippt av sig precis och det är ingen rolig känsla. MEN DU É FIN.
Jag hade expriment förra sommaren med mitt hår, jag ville såå gärna ha mörkt hår (som DU har) men mitt blev liksom gråmörkdassig så från blond till dassigt..och sen försökte jag själv ta bort det såg ut som en kålrot i huvudet och pippi långstrump och jag hade mkt gemensamt **skrattar**

Miss Marie sa...

nej, det ser ju jättefint ut! du passar ju verkligen i kort hår med dina vackra drag. håller med sara och resten, du ser ut som en fransk skådis. trés chic!

Lisa Christensen sa...

Sanna: Tack! Man känner sig lite amputerad, men nu känns det mycket bättre (tack vare alla snälla kommentarer)! Börjar vänja mig och jag har länge velat pröva kort hår, har inte haft det sedan jag var 12 år!
Det är inte lätt när man börjar experimentera själv, haha!

Marie: Tack :) På morgonen ser jag ungefär ut som Tilly, men när jag har stylat det lite känns det mycket bättre!

Anonym sa...

Den ser jättefin ut din nya frisyr! :) Ser fram emot att se den (och dej!) i verkligheten imorgon!

Anne sa...

Men du är söt så söt. Det klär dig.

Lisa Christensen sa...

Ann: Snart får du se min nya "look" live! Ser framemot att äntligen ses!! Kram

Anne: Tack :) Börjar acceptera mitt nya hår nu.

Anonym sa...

Jätte fint juue! Du är jätte söt i frisyren! Är sugen på att klippa mitt kortare med, skönt till sommaren men då jag fortfarande vill kunna ha det uppsatt(råttsvans som står rakt ut men ändå hihi) blir det svårt...hm! Dagens Ilands problem...

Lisa Christensen sa...

Tack! Inte helt tillfreds, men det växer ju ut :)

Anonym sa...

Nu kan jag bekräfta; Lisa e jättesöt i kort hår! :)