7 maj 2008

:-)

Det är konstigt med dessa stumma samtal. Prat utan ljud. Kommunikation utan skratt och gråt, bara tysta ord på dataskärmen. Livet på Seychellerna är ett sms, en chatt, en bild. Allt utan berättarröst. Jag lägger på min egen känsla, men jag vet inte om den korresponderar med Js för jag hör inte om chattmeddelandet är skrivet med entusiasm eller med svårmod. På sin höjd följer en smiley de avskalade orden.

Jag kan i alla fall förstå att det enkla livet i "Paradiset" har sina nackdelar, men för mig verkar till och med vardagssakerna exotiska; ingen mat på hyllorna i affären, tvättmaskin som inte fungerar (men jag gillar inte att Mademoiselle S har strukit Js kalsonger, sånt gör ju inte ens jag!), bussar som inte kommer. Oj, vilket äventyr! Eller... i alla fall när man befinner sig i Sverige.

6 kommentarer:

Prinsessan sa...

Stunder på avstånd är jobbiga, men ni är ju så underbara ihop och när ni möts igen (alla tre) tänk vilken härlig känsla det kommer va. Jag längtar nästan med er. Sköt om dig och din mage och låt inte Mademoiselle S stryka din mans kalsonger ;-) Kram!

Sara sa...

Installera Skype - omedelbart! ;)

Jag vet hur jobbigt det där är, men tänk när du (ni) sitter på planet dit... Då kommer det att kännas som att tiden gick fort...

Sanna sa...

Jag tror allt kommer vara konstigt och svårt ibörjan när vardagen kommer på er, men vanedjur som vi är kommer ni snart finna er i det mesta ;-)
Hoppas att hon stryker dina och barnens underkläder när ni kommer ned ochså, min svärmor var här och tvättade och hjälpte oss(gullig som hon är) och även om jag aldrig själv skulle få för mig att stryka underkläder så hade hon gjort det, kan lova att det är skönt att ta påsig stukna underkläder strumpor och t-shirtar ;-)**ler** nu får man drömma om det istället*******
Tack,även från min lillkille som blev så glad när han läste kommentarerna på sin bild!!!
KRAMISAR

Lisa sa...

Prinsessan: Ja, det blir härligt sen. Återföreningar är alltid bra. Och jag ska utfärda kalsongstrykförbud för Mlle S :)
Kram!

Sara: Det funkar inte att tala på Skype :( Det är sådana fördröjningar tyvärr så det går bara att chatta.

Sanna: Man vänjer sig verkligen, märker redan att jag börjat anpassa mig efter den nya verkligheten och acceptera den. Det är förstås lite tungt just nu, men jag skulle inte vilja byta ut mitt liv :)

Jag stryker aldrig kläder, bara om jag absolut måste. Därför går jag omkring i skrynkliga kläder (se bara bilderna ovan! :) Skulle förstås vara skönt med någon som gjorde sånt, men när jag kommer till Seychellerna får J stå ut med mig... Kramar!

Jakob sa...

Men skat, du må da også gerne stryge mine kalsonger... :-)

Lisa sa...

Tror vi båda vet hur det blir med den saken... :)