12 maj 2008

7830 km bort

Nu verkar Skype ha lagt av helt. Det går inte ens att chatta. Och jag har köpt telefonkort som ska ge hela 140 minuters samtalstid, vilket måste vara världen kortaste 140 minuter - bokstavligt talat. Dessutom kollade jag på Internet (bara för att få det hela svart på vitt) och det är 7830 km mellan Stockholm och Victoria. Bara en sån sak.

Men orkidén J gav mig blommar i alla fall fortfarande...


5 kommentarer:

Marie sa...

har du provat msn? jag använde skype förut, men jag föredrar msn just för att skype ibland helt enkelt inte funkar! på msn kan du ju ha videosamtal och chatta, precis som på skype.

Sanna sa...

Usch vad jag saknar med dig får så där ont i magen och vill att dom ska finnas nära en, är så glad att min man är hemma nu arbetade i usa en tid när vi inte kunde följa med. borta i nästan 2 månader =(
Stora Kramar till dig!! och många tankar och värme....
Han kommer väl snart han med till sverige?? eller ska du åka direkt dit efter du fått barnet ??
Kramisar

Lisa sa...

Marie: Jag har faktiskt inte msn, men det borde man kanske pröva! Tack för tipset!

Sanna: Då vet du verkligen hur det är... Jag lider också med J som är ensam där, jag har ju i alla fall min familj och mina vänner.
Han kommer till Sverige i augusti när det är beräknat att barnet kommer och sedan åker jag ner någon månad senare.
Stor kram!

PiM sa...

Tycker oxå ni ska testa msn... Inte skoj & va så långt ifrån varann - men det går fort till augusti & sen packar ni juh ner mej i väskan & far iväg till paradiset ;) ha ha ha

PiM

Lisa sa...

Ja, vi måste testa msn, det kanske funkar bättre. Hoppas det.