14 maj 2008

Dagens rekommendation

Har läst att glass ska vara bra mot halsbränna. (Är halsbränna förresten samma sak som magkatarr eller är det bara en light-variant?) Måste genast bege mig ut och handla!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Glass är bra mot allt :P vet inte vad skillnaden är :S

Anonym sa...

Denna rekommendation måste jag följa så glass morgon middag kväll för min del blir kalasbra...
Nja jag tror halsbränna är att magmunnen har med halsbrännan att göra och det är vanligt vid graviditeter vad jag har hört
KRAM

Anonym sa...

Glass hjälper mot allt! Det e verkligen synd att du inte tål ägg eftersom den i särklass godaste glassen (om man inte kör på italiensk hemgjord förstås, fast iofs e det nog ägg i den med...) e Ben & Jerry´s i alla former.

... Jag kan det här med glass ;)

Miss Marie sa...

glass är bra mot allt! =)

hoppas det funkar med MSN nu!

Anonym sa...

jag har ett tips - Carte dór har en ny sort som heter Temptation for cookie - SÅ himla god att jag nästan svimmar!!! äLSKAR FÖR ÖVRIGT bEN & jERRY´S cOOKIEDOUGH OXÅ ... hRM, KAN SÄG SOM ALLA ANDRA - GLASS É BÄSTA BOTEMEDLET MOT EXAKT allT ... pIm asch, orkar inte ändra - råka trycka in Caps Lock ;)

Lisa Christensen sa...

Eva: Det tror jag också :) Det kändes i alla fall bättre när jag hade mumsat igår...

Sanna: Då har jag nog dubbelt upp, magkatarr hade jag redan innan, så det är bäst att jag äter extra mycket glass ;)

Ann: Ja, alla säger att Ben & Jerry är så god! Är riktigt avundsjuk... Men jag får hålla till godo med de svenska glassarna.

Marie: Msn funkar (att chatta, inte att ringa), men mitt Internet la av igår så det gick i alla fall inte att kommunicera :(

Pim: Gravid + sommar = glass! Ska kolla in Carte d'Or också...