19 juli 2007

The Flask

Det är fortfarande ljummet i solen senare på kvällen när vi går till en mysig pub med uteservering. Puben, The Flask, ligger precis bakom Pond Square och precis som så många andra engelska pubar är den uråldrig. 1663 står det på husfasaden.



Inne i puben är det mörkt trä som dominerar. Inredningsmässigt ser det inte ut som om det har hänt mycket, man kan lätt låtsas att man befinner sig i en annan tid. Men trots att stämningen är tidlös, stället hemtrevligt och avslappnat är detta 2007 och man befinner sig i det posha Highgate Village där Kate Moss och Pierce Brosnan gärna tar en drink.

Det är skön atmosfär på The Flask



Rosévin påminner mig om varma kvällar i Provence

6 kommentarer:

Nadia sa...

Åh, vad mysigt det ser ut! Blev plötsligt väldigt sugen på att åka till London :) Det var ett tag sen jag var där.

Lisa Christensen sa...

Ja, London kan verkligen vara härligt när det visar upp sig från sin bästa sida! Kan absolut rekommendera att åka hit, speciellt nu när det är sommar.

Anonym sa...

Åh, nu ångrar jag nästan att vi bestämde oss för en vecka på Cypern. Funderade på Irland eller Skottland och när man ser de här bilderna känns det som om det hade varit perfekt. Det är något visst med gamla brittiska pubar...

Lisa Christensen sa...

En vecka på Cypern låter underbart! Brittiska öarna är härligt när det är sommar och sol, men tyvärr har det regnat kopiöst mycket här på sistone så det är rena turen om man lyckas pricka in en solig dag. Men om ni tar en tur till Skottland kan jag verkligen rekommendera Edinburgh. En otroligt vacker stad!

Anne sa...

Vad fina ni är och likaså fotona!

Lisa Christensen sa...

Tack :) Det var en sån där perfekt, underbar kväll på en engelsk pub.