22 juni 2007

Björkvik

Jag och Ann hade en underbar dag ute på Ingarö. Det doftade av tång och saltvatten och vinden piskade vågorna mot klipporna. Det var så härligt att bara ligga och prata där på filten vid stranden. Tilly och jag återvände hem på kvällen, trötta och solvarma.


Ann vid Björkviks brygga




Tilly på egna upptåg


6 kommentarer:

Nadia sa...

Ser underbart ut! Och Tilly verkar ha haft det trevligt :) Hon är jättesöt, får man fråga vilken ras det är?

Lisa Christensen sa...

Tilly är en Chinese Crested Powder Puff, i folkmun kallad "puff". Människor brukar ofta se på en förbryllat när man förklarar att det är en kinesisk nakenhund med hår. Hennes föräldrar var nakna. Valpar till nakenhundar kan födas med eller utan päls. Tilly har en massa hår, det är som sockervadd, men vi har klippt henne nu på sommaren. Dessa hundar är "allergivänliga" så de flesta tål dem. Tilly är som gjord av teddy och luktar inte hund.

Nadia sa...

Jasså är de så dom ser ut! Jag känner till att kinesiska nakenhundar kan födas med hår men har bara sett dem utan hår. Kinesiska nakenhundar tycker jag annars inte är så fina men Tilly är ju supersöt!
Själv har jag en pudel som ligger här bredvid mig på soffan, han är ungefär lika rufsig som Tilly och också allergivänlig. Skaffade honom faktiskt eftersom jag är allergisk.
Och visst är det skönt med hundar som inte luktar hund! Kan väl inte påstå att min doftar rosor och violer precis men pälskvaliten gör ju att dom inte luktar som de flesta hundar. I santiago bodde jag ett tag med en tax familj och höll på att smälla av vid doften...hade ju glömt hur illa hundar kan lukta eftersom min nästan är luktfri! ;)

Lisa Christensen sa...

Många tror att Tilly är en pudel eller Bichon Frisé med konstiga öron. Jag köpte också henne för att jag är allergisk. Hon känns som en (relativt) luktfri nalle. Det blir så svårt att lämna henne idag...

Anonym sa...

Hej vännen! Det var en helt fantastisk dag vid Björkvik! Saknar dej redan. Vi ses snart igen!! Kram!

Lisa Christensen sa...

Ann: Åh, vi hade så mysigt! Jag saknar dig också. Jättemycket! Synd att vi aldrig ska vara på samma ställe speciellt länge... Om du kommer att vara ledig i juli får du gärna komma hit och dricka Pimm's!

Kram!!