5 maj 2007

Spindelfobi

Plötsligt var den bara där. En jättestor spindel i vårt hus!



Brrr... Den var 5 cm stor!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Näe alltså! Det är väl ingen farlig sort? Vilka bilder! Jag ryyyyser! Vet ej varför det är så obehagligt med just spindlar, varför det är värre än vanliga insekter. Jag tror det beror på att dom har åtta ben, istället för sex. Det är det som gör det, det är två ben för mycket.

Lisa Christensen sa...

Den är inte farlig (hoppas jag!). Men den var så obehaglig... Till och med Jakob blev rädd.

Anonym sa...

Nä, fy faen Lisa! Här sitter man på måndagsmorgonen, har precis startat upp datorn (jaaa, jag surfar när jag "jobbar") och vad får man se?? Iiiiiiii!! Jag HATAR spindlar! Alltså verkligen avskyr! Nu kommer jag drömma mardrömmar om spindlar bara för det! Fy sjutton! Såna där finns det i mina föräldrars hus, riktigt gamla husspindlar, ruskigt obehagliga. Vad gjorde ni med den??

Lisa Christensen sa...

Va?! Finns det sådana spindlar i Sverige?? Jag har værldens spindelfobi, skrek på J som fångade den i glaset. Jag lyckades bemæstra min skræck och fotografera monstret. Sedan slæppte vi ut den i trædgården...

Anonym sa...

Tänk om ni har såna här också...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1062841,00.html

Nä, jag skoja bara :)

Trindis sa...

Förra året hade jag över 40!!! sådana spindlar, modellen ännu större!! inne hos mig mellan augusti och november... 10-12 cm från ben till ben.. Otroligt äckliga!!

Lisa Christensen sa...

40??!! Åh, nej! Vilken mardröm....