3 december 2006

London med soundtrack

Jag landade i London på kvällen. Det regnade. Så klart. Jag var ju i London. Jakob hämtade upp mig vid bussen. Och så var jag plötsligt tillbaka i mitt Londonhem. Här hade tiden stått stilla.

Nästa dag, vilket var igår, var vi på bio och såg Casino Royal. Jag gick mest för popcornens skull måste jag säga. Det var min första Bond-upplevelse och filmen levde upp till mina lågt ställda förväntningar, men inte till Jakobs som var något högre.

Idag började vi den vackra decemberförmiddagen med en promenad i skogen. Träden stod kala i solskenet. Ekorrar och hundar sprang runt och lekte bland de nedfallna löven. (Nu - medan jag försöker göra prosa av mitt liv - står Jakob bakom mig och psykar mig så att jag inte kan skriva! Han ska plötsligt trolla, kittlas och fråga mig en massa saker för att få uppmärksamhet... Och nu börjar han spela gitarr och sjunga på danska i bakgrunden! "I skooovens ensoomhed...")

Om det fanns ett soundtrack till denna blogg skulle ni nu höra ett Jakob-medley med Hey Jude, Let it be, Sailing och andra romantiska sånger i bakgrunden. Tror att jag måste kapitulera inför dessa "attacker" och ägna mig åt min stackars pojkvän... (Jag ska försöka återkomma snart med ett mer seriöst och litterärt inlägg när inte alla dessa låtar försöker lägga beslag på min hjärna...)

Imorgon ska jag berätta om hur det gått på mitt nya jobb.

Inga kommentarer: