16 oktober 2008

Utforskar ön

Utsikt från balkongen. Morgondimman lättar över bergen.

Senare under dagen sken solen som sig bör

Redan andra dagen går vi (jag, mamma och fröken Julie) vilse i den lilla pluttstaden Victoria, som för övrigt är världens minsta huvudstad. Efter att ha utforskat huvudgatan och köpt ett par sandaler tänkte vi ta en genväg...

Sedan på kvällen (efter våra strapatser i stan) åkte vi ner till stranden och badade i den akvarieklara Indiska Oceanen. Jag måste erkänna att vattnet i paradiset var en liiten smula kallt, men det vågade jag inte säga till J för då skulle det heta att jag var prinsessan på ärten och bla bla bla... Så jag bet ihop och när jag väl doppat mig var det otroligt skönt att simma runt bland fiskarna. Lätta regndroppar föll på vattenytan och på stranden låg Julie och sov under ett träd. (Tyvärr hade kamerabatteriet tagit slut så ögonblicken gick inte att föreviga.)

Efter simturen började det ösregna och vi satte oss på en restaurang med sandgolv och åt pizza medan djungelregnet vräkte ner i havet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dejligt, at der er kommet en kvinde til Seychellerne, for så kan vi derhjemme få et bedre indtryk af landet. Og næsten hver dag se vores dejlige barnebarn i helt nye omgivelser.

Det Mörka Hotet sa...

Åh, så härligt ni verkar ha det: rätt åt er!

Samuel


PS Här i Östergötland har det vara runt 8 plusgrader, grått, regnigt och trist... DS

Nadia sa...

Vilken underbar utsikt! Ni har verkligen hamnat i paradiset!

Lisa sa...

Anonym (svärmor): Nu kan ni följa med oss en bit på vägen innan ni kommer ner och får uppleva allt i verkligheten!

Lisa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa...

Samuel: Oj, vad kallt! Verkar som om vi lämnade Sverige i grevens tid...

Nadia: Ja, det verkar faktiskt så :D