1 maj 2009

Time to say goodbye

Bit för bit tar vi farväl av Seychellerna. Igår var det dags att säga hejdå till Sandra. Vi spenderade en stor del av dagen hemma hos henne. Hon har ett fantastiskt hus, förmodligen Seychellernas charmigaste. Det är en blandning av skandinavisk, alpinsk, amerikansk, fransk och seychellisk stil.

Vi njöt ute på terrassen. Så här avslappnat och underbart blir livet nog aldrig mer igen...

7 kommentarer:

Lisa sa...

Ah, nu känner tom jag mig lite sorgsen.. Ni verkar ju ha det sa himla underbart där nere. Hoppas resan till Danmark gar bra!

Kram Lisa

Johanna sa...

Ojojoj.. vilka bilder och härliga inlägg senaste tiden! Förstår att det inte kan vara lätt att lämna allt det... Men Sverige visar sig från sin bästa sida nu för att välkomna er hit snart!
Vi längtar!

Stor kram!

Julies mormor sa...

Borjar hon bli lockig tro?
Forstar att det kanns vemodigt att lamna paradiset. Men detta kommer ju alltid vara endel av erat liv och erfarenheter och kommer alltid finnas kvar i Julies undermedvetna, djungelkanslan och indiska oceanen har sakert redan praglat henne. Superkramis!!

Millan sa...

Vilka harliga foton! Det ser verkligen sa dar avslappat ut!! Jag forstar att det maste kannas otroligt konstigt och aven ledsamt att saga hej da till alla och allt dar nere. Jag ar INTE bra pa att saga hej da... men sedan vet man ju att det tar ett tag och sedan har man liksom accepterat faktum och kan borja njuta av det nya livet! kram

Sandra Hanks Benoiton sa...

Thanks, Lisa.

Here's the link to my post on your move: http://sandrahanksbenoiton.wordpress.com/2009/05/01/friends-again-coming-and-going/

Julies mormor sa...

P.S. Det verkar som om du inte kan sanda sms till min mobil heller, for det kommer bara samma sms hela tiden. Konstigt...D.S

Farmor sa...

Kære alle 3.
Så er det lige før I forlader Paradiset, og vi kan godt forstå, at det må være svært med sådanne billeder og utallige oplevelser på nethinden. Men vi glæder os til at byde jer velkommen her i Danmark, hvor naturen i øjeblikket viser sig fra den allerflotteste side.
Rigtig god hjemrejse.
Vi ses på søndag.