25 januari 2009

On the Boardwalk


.


Häromkvällen åkte vi till Eden Island för att möta några vänner. Det var vackert och luktfritt.
Julie hade kissat ner sin outfit och gjorde entré i blöjor. Det var hennes första barbesök, även om hon endast var tillåten ute på terrassen och inte i baren - hon har ju inte åldern inne och dessutom föredrog vi att sitta ute i den friska och ljumna kvällsluften.
En halvtimme och en tonic senare hade Julie fått nog och vi åkte hem över bergen med ett nytt hysteriskt regnoväder som gjorde allt mjölkvitt med jordgubbsröda bromslyktor som blinkade framför oss.
Vindrutetorkarna gick på högvarv i ett par minuter innan regnet plötsligt försvann medan bilen körde ner för bergsluttningen i kvällsmörkret.
Medan de andra gick vidare till restaurang Pamplemousse på norra delen av ön, hade vi picnic i sängen med kinamat från Coco d'Or. Glamouren blir inte långvarig när man har småbarn...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var försiktig med bilkörning i bergen när det är regnoväder! Jag minns dom slingriga vägarna vi körde på i dimman, det var lite läskigt. Även om det var fantasiskt att få se ruinstaden överväxt med mossa och lianer som var insvept i molnen högst uppe i bergen...

Basilika sa...

Det ser ju helt underbart ut (aven om barbesoket bara utgjorde en halvtimme - men Julie har ju tid pa sig att lara sig uppskatta sadana aktiviteter)! Och sa ser man regnmolen over bergen... Jag ar alldeles betagen!

Anonym sa...

Vilket litet busfrö! :) Men picnic i sängen kan vara mysigt det med.

Lisa Christensen sa...

Julies mormor: Det var inte på långa vägar som när vi åkte till The Mission :)

Basilika: Det kan vara så förödande vackert här, med sol, regn och åska om vartannat.

Ann: Det var faktiskt också vad vi helst ville ha ;)