26 december 2007

Vårkänsla

Det är nästan vårkänsla ute. Solen skiner, människor promenerar på Hampstead Heath och det är lite svårt att tro att det är annandag jul.

Julafton var i alla fall mörk och dimmig och vi två hade lagat kalkon för sex personer (vi var nog lite överoptimistiska när det gällde vår matkapacitet). En hel dags matlagning tog ungefär 30 minuter att äta. Sedan har vi bara jäst på soffan, spelat TP och kollat på dvd:er...

5 kommentarer:

Tankevågor sa...

Igår kväll gick vi en sen promenad i stan och folk satt ute på restaurangerna här och där!!! Visserligen med terassvärmare men ändå! Det kändes som London-väder i december. Har varit i London flera gånger i just december och ofta kunnat sitta ute.

Men just nu längtar jag efter snön. Det är så himla mörkt. Snön gör det hela mycket ljusare.

Ni verkar ha det mysigt och precis som det ska vara på ett jullov. God fortsättning på helgen!

Anne sa...

Mysigt! Jag har haft besök från London. Ska försöka åka i vår tänkte jag.

Det Mörka Hotet sa...

Ha, ha, ha: låter som en helt vanligt men samtidigt underbar jul!


DMH

Anonym sa...

Åh vad mysigt det låter,vad fint ni har det med världens sötaste mini-gran! Hoppas du mår bättr nu! Kram/La Fleur

Lisa Christensen sa...

Londongirl: Så mysigt det låter i Stockholm! Men det är lite underligt när man sitter ute mitt i vintern, tycker du inte? Jag längtar också efter snö, men det blir nog ingen för min del, tyvärr. Hoppas att ni får lite.

Anna: Ja, gör det. London är härligt när det är vår och magnolian blommar!

DMH: Det lustiga är att även om vi har gjort alla de vanliga sakerna har det känts som en mycket ovanlig jul. Nytt land, bara vi två, annan stämning... Det har nästan känts som låtsas-jul.

La fleur: Tack! Det gjorde stor skillnad när granen kom in i huset. Då blev det lite mer på-riktigt-känsla, även om jag inte alls har haft samma julkänsla i år. Mår mycket bättre nu. Hoppas att du haft en god jul!