22 december 2007

Bara vi två

Vi skulle ha åkt till Sverige och gått på julmarknad på Skansen och vandrat runt i gamla stan som turister. Vi skulle ha dansat kring granen på Kungsholmen och druckit varm choklad på Söder och promenerat runt i Röda Bergen.


Men vi har blivit sjuka, så vi stannar hemma i London för vård av älskling. Det blir visst ingen Fanny-och-Alexander-jul i år heller, men för första gången firar vi tillsammans. Bara vi två i vårt lilla dockskåp.

Trött...

Vi får kurera oss med glögg från IKEA och lyssna på svensk julmusik eller nåt (borde visst ha köpt låtsassnö på Harrods ändå - det ska bli 10 grader på julafton...) Men det blir väl mistlar och mulled wine istället. And that's not too bad.... Vi får linda in oss i filtar, det blir nog ganska mysigt ändå.


Min älskling äter pepparkakor

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men neeeej!! Det förklarar varför jag inte kommit fram till dej på mobilen ju... Och det får man reda på via bloggen... Men va sjutton..! Nu blev jag ledsen. Krya på er!!! Jag hör av mej snart. Stora kramar till er båda.

Det Mörka Hotet sa...

Aj, aj, aj: se nu till att ni kryar på er och tar hand om varandra!

Passar på och önskar er båda, snyggingar som ni är, en fantastisk och kärleksfull God Jul: en kombo-kram* till er båda!


Samuel
Kombo-kram = Krya på dig+God Jul-kram (i detta fall)

Lisa Christensen sa...

Ann: Sorry! Tur att vi han träffas innan jul i alla fall... Är jätteledsen över att vi inte kan ses, men vi får träffas i London/Stockholm snart igen och innan dess får vi höras! Hoppas du får en härlig jul hos familjen imorgon. Hälsa!

Kram!!

Samuel/DMH: Tack så mycket för kombo-kramen! Det känns redan lite bättre :) Men det är trist att inte kunna träffa sin familj och sina vänner...

God jul!