22 januari 2007

Mus i vårt hus

Jakob har fått sitt horoskop nu. Vi har suttit och druckit vin och lyssnat på cd:n. Det stämde mycket bra. Så nu är Jakob på gott humör (han är just nu ute i köket och sjunger). Han planerar till och med salsakväll på fredag.

För övrigt har vi insett att vi har en mus i vårt hus. Den har nämligen mumsat på vår choklad i skafferiet. Jag skulle ta lite choklad med kola i häromdagen men upptäckt att någon hunnit före. Men musen är inte så förtjust i kola, utan har bara nafsat lite i kanten. Däremot älskar den vit chokad. Den har ätit upp en halv chkladkaka!

Annars fortskrider Londonlivet som vanligt. En ny vecka med massor att göra på jobbet. Inget spännade att berätta. Det verkar vara lågsäsong för äventyr just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det inte vara så att det e Jakob som varit och nallat av den vita chokladen..? ;)

Anonym sa...

Nej det er ihvertfald ikke mig der har spist det. Kan egentlig ikke lide hvid chokolade men hvis det havde väret mörk chokolade med nödder og rosiner kunne det godt have väret mig. For med det "dessert asketiske" system lisa har indfört så bliver jeg nogle gange nödt til at ty til alternative metoder for at få mit "godis"...

Anonym sa...

Hihi! Det kanske e Lisa som nallat då?! Som inte håller sig till det införda "dessert asketiske" systemet? Jag vet faktiskt att Lisa e en sucker för just vit choklad! Taskigt å skylla på en liten oskyldig mus, Lisa ;)