1 juni 2008

Out of Office

J skriver ett hastigt meddelande på msn. Han är på väg till stranden. Det ryktas om 30 grader. I Sverige. Jag tror jag försöker fånga solen idag.

Återkommer på måndag!

Ok, riktigt så här härligt strandväder blir det kanske inte i Stockholm... Jag har förstås snott bilden från J.

5 kommentarer:

nurseblog sa...

Låter härligt! Ha en jättefin dag i solen!

Sara sa...

Wow.

Så ser det inte direkt ut hos mig just nu...

Anonym sa...

Ser obeskrivligt underbart ut. Åh, jag måste säga att jag är lite avundsjuk på din J. Och snart på dig också :-) Tänk att få hoppa in i det vattnet. Och inte frysa :-)

Anonym sa...

Härligt, hoppas att Du haft en underbar dag, vi hade kanonväder och hade mysigt jag har ju lovat barnen att bada när det är 25 grader fryser bara jag tänker på det brrrhu, så idag i våran vik nedanför är det nu 20 grader jag tror att jag går under klarar inte att bada... (du förstår , och jag som gått och blivit sk. skärgårdtjej och fryser bara jag tänker på att bada ) **ler ** lite förskräkt..
Ta hand om dig vännen
Kramisar

Lisa Christensen sa...

Nurseblog: Tack! Hoppas att du också haft en fin helg! Visst har det varit underbart? Och det underbara tycks fortsätta...

Sara: Ni har visst världens oväder, trist! Inte riktigt vad man förväntar sig av Medelhavsländerna.

Prinsessan: Jag är också avundsjuk :) Sverige är också härligt på sitt alldeles eget sätt, fast just det där med att kunna bada utan att frysa, det ser jag framemot...

Sanna: Jag har slutat bada i Sverige, det är alltför plågsamt! Jag lider med dig... Hoppas att det går bra i alla fall :)
Kramisar