12 juni 2008

Dagens meny

Hade gärna försjunkit i drömmar om det tropiska livet, men det är tydligen inte vad som står på dagens meny. Fick en bok om Seychellerna av min mamma, men det visade sig vara en översättning av den engelska som jag redan har, fast med ny omslagsbild.

Det verkar vara inavel på reselitteratur om Seychellerna, så det får bli lite skönlitterärt Frankrike idag istället. Bytte nämligen boken mot Anna Gavalda så idag ska jag spendera dagen med att vila, läsa, skriva och äta jordgubbar med grädde.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Vill börja med att tacka för en fantastiskt fin blogg med många intressanta inlägg!

Skrev en kommentar tidigare, men måste uppenbarligen publicerat den på fel inlägg. Är lite nyfiken på det jobb du hade när du började blogga, som kontaktperson mellan svenska bibliotek och förlag utomlands. Det låter nämligen som mitt drömjobb och du får gärna berätta mer.

Tack på förhand och ha en fin dag!

Sofia

Lisa Christensen sa...

Hej Sofia! Tack så mycket för din kommentar, både här och på det andra inlägget. Jättekul att du tyckt om - och orkat - att läsa så mycket :) När det gäller mitt jobb i London får du gärna maila mig om det så ska jag svara dig så gott jag kan. Ha det bra!

Anonym sa...

Det låter som du får en skön dag!
Tror jag ska följa ditt exempel och sätta mig med en bra bok...

Anonym sa...

Åh, jag älskar Anna Gavalda! Hennes Tillsammans är man mindre ensam kan vara den bästa boken jag läst. Utan tvekan en av de bästa i alla fall. Har längtat och längtat och längtat efter att få se filmen. Det har inte blivit av. Idag har jag fått hem den på posten, så nu jäklar ska jag se film ikväll... :)

Thérèse sa...

Låter som en bra dag med vila , läsa , skriva och äta jordgubbar ;) Jag har bara läst Tillsammans är man mindre ensam av Gavalda men den gillade jag så jag kanske borde läsa någon annan av hennes böcker också. Filmen tyckte jag dock var sådär men det kanske var för att jag nyss läst boken när jag såg den

Sara sa...

Later jättehärligt! Jag gillade bade bok och film, men hade nog ett par ars uppehall emellan, annars kanske jag skulle känt som Thérèse.

Lisa Christensen sa...

Linalotta: Hoppas att du också fick njuta av en bra bok :) Ha en skön kväll!

Barajagjohanna: Det är just den boken jag har börjat på!! Om jag gillar den kommer jag säkert att vilja se filmen också :)

Thérèse: Jag läste Gavaldas "Jag skulle vilja att någon väntade på mig någonstans" och tycket att det var väldigt bra, men det är en novellsamling. Blev nyfiken på att läsa en av hennes romaner också och hade hört gott om denna.

Sara: Då har jag förhoppningsvis en massa härlig läsning (och ev. film) framför mig :)

Anonym sa...

Hoppas att du haft en underbar dag!
hunnit läsa en del och bara tagit hand om dig!
Här har det varit fullt ös från morgon till kväll men jag är på toppen humör vi har äntligen fått den nya sängen som JAG längtat!!!!!
Kramisar!!

Lisa Christensen sa...

Sanna: Det var skönt att bara ta det lugnt och läsa. Härligt med ny säng :) Kram