1 juli 2009

Trött bloggerska...

Nu måste jag väcka liv i denna blogg som annars snart kommer att självdö... Men jag är så trött, så trött. Helst skulle jag vilja lägga mig kl. 20 och helst skulle Julie vilja lägga sig vid midnatt och jag är så slut att jag snart inte har några krafter kvar.

6 kommentarer:

Karin sa...

Håll ut, helt plötsligt kommer det att vända! Ella bestämde sig plötsligt för att sova 12 timmarsnätter utan att vi hade gjort någoting alls, det känns som att jag fått livet tillbaka. Om inte annat får du komma ihåg känslan du har nu när du försöker sparka upp Julie ur sängen när hon är tonåring...;)

mie sa...

Är det nattstökigt? Det går över. Klen tröst, jag vet. Man är färdig att skicka ungen till Kolmården eller barnhem eller vad som helst bara man får lite ostörd sömn. Men det går över, jag vågar lova det.

This too shall pass...

Ta hand om er!

Lisa Christensen sa...

Karin: Åhhh, jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska hända oss också! Min älskling kan sova 9,5 timmar på ett helt dygn! Jag är nära kollaps...

Mie: Hon vill inte sova helt enkelt. Och somnar hon vid 20-tiden vaknar hon efter 45 minuters powernap och är sedan piggelin till midnatt. Middag vill hon heller knappt sova. Jag är snart redo att förlupa hemmet... ;)

mie sa...

Stackare :(

Ni har säkert testat allt redan men vad händer om ni lägger henne redan kl 19? För oss är det så att om sömntåget hinner gå (och det går strax efter 19) dröjer det länge innan nästa tåg kommer.

Håller tummarna för att hon kommer på hur mysigt det är att sova snart så du får vila upp dig lite!

Lisa Christensen sa...

Mie: Det spelar vanligtvis ingen roll, men i natt sov hon faktiskt från 19.15-07-40! Bönesvaaar!! :)

mie sa...

UNDERBART! Hoppas du också sov då! (Det är ju annars så typiskt att man just den natten sover illa av andra orsaker eller går och sover för sent eller nåt)