1 juni 2009

Välkomna in!

Varsågoda och stig in i vårt kaosartade hem (=orsak till dåligt bloggande). Det är saker överallt, men vi börjar få överblick över tillvaron och vårt svenska liv. Och det känns som hemma.

Js föräldrar har kört hit en massa möbler som vi har haft stående i Danmark. Det är rester från vårt Londonliv som placerats in i min lägenhet och snart kommer våra lampor från Seychellerna (hoppas jag!).

Igår var det min första mors dag! Fantastiskt! Vi var på Ikea dagen till ära (gud, vad vanliga vi har blivit!!) och senare firade vi med raclett.

Mormor matar Julie

Julies farfar, farmor och mormor var på besök.

8 kommentarer:

Lisa sa...

Det ser mysigt ut med en "Stockholms lägenhet"! Skönt att ni trivs, och maste vara härligt att ha i alla fall din familj nära.

Kram Lisa

Marie sa...

Vilken vacker lägenhet! Och jäsiken vad jag är avundsjuk på er säng, sån där vill jag också ha! Måste vara lite kul att plocka upp allting nu när ni inte sett det ett tag! Man vet ju knappt vilka överraskningar som gömmer sig... :)

Fiviva sa...

Välkommen hem. :0)

Millan sa...

Harligt med lite kaos i tillvaron :-). Forstar att det kanns skont att ni borjar komma i ordning lite nu. Det gor det nog lattare att kanna sig hemma i Sverige igen! kram

Lisa sa...

Lisa: Det är underbart att ha familj och vänner på nära avstånd och allt känns plötsligt så lätt! Man kan åka buss överallt och det finns trottoarer att gå på och hissar att åka i... Kram

Marie: Tack! Det är precis som julafton faktiskt :) Vi hade glömt alla små saker vi hade.

Fiviva: Tack! :)

Millan: Ja, nu börjar vi att boa in oss :) Kram

R i Prag sa...

Grattis till röran...nej, jag menar till ditt eget första Morsdag firande. Raclett var också på vår helgmeny.

Hälsningara från ett nu soligare Prag

tilda sa...

måste va skönt att få ordning på allt och att ha familjen så nära (: låter som en riktigt trevlig morsdag!

Lisa sa...

R i Prag: Tack! Det är fortfarande en härlig röra, men nu ser man golvet ;)

Tilda: Ja, det är underbart att ha familjen nära!