15 juni 2009

Men...

Sverige, England, Seychellerna... egentligen spelar det ju ingen roll. Min familj, det är hemma. Var denna plats sedan ligger geografiskt, det är sekundärt.

9 kommentarer:

Sara sa...

Hemma är där hjärtat är. Sa är det.
Vilken fantastiskt söt dotter du har!

Ingela sa...

Så sant!! :-)

R i Prag sa...

Visst är det så!

Tankevågor sa...

Alldeles rätt! Just nu är det lite kämpigt på mitt jobb. Men när det är så kan jag tänka på vad som är viktigt i livet...det är ju familjen, dem man älskar mer än allt på jorden. :-)

Kramen

Svensk chekchouka sa...

Det är viktigt att ha en familj och att man prioriterar den, men det är ocksâ viktigt var man bor, att befinna sig i en miljö där man kan identifiera sig med mentaliteten och levnadssättet. Som utlandssvensk eller expat kan det ibland bli komplicerat eftersom man ifrâgasätter sin tillvaro pâ ett annat sätt en nâgon som är född och uppvuxen i samma land.Vi vet att möjligheterna är sâ oändligt stora. Din dotter är liten, hon kan bo vart som helst. Nu är ni i Sverige, trivs ni inte kan ni ge er ut pâ äventyr igen, känn dig inte inlâst, det är du inte.
Kram

Anonym sa...

Här var det en dam som var lik sin mor! (Om man bortser från hårfärgen vill säga) Annars håller jag med ovanstående skrivare.

R i Prag sa...

Glad midsommar på er!

Hälsningar från Prag

Anne sa...

så söt hon är

Lisa Christensen sa...

Sara: Tack :)

Ingela: Ja.

Marie: Agree.

R i Prag: Familjen är viktigast.

Londongirl: Hoppas att det lättar snart för dig! Kram

Svensk chekchouka: Jag håller med dig om varje ord du skriver... Känner mig ibland inlåst här och jag vet att Sverige inte är det land som passar mig bäst. Tack för dina ord! Kram

Anonym: Vad kul med en insiktsfull person! ;)

R i Prag: Mycket försenat, men glad midsommar!

Anne: Tack!