19 september 2007

Från rött till grönt

Den röda fondväggen är nu blekgrön, vilket kan behövas i detta kaos. Golvplankor ligger på golvet, det står målarfärgsburkar överallt och alla kartonger är inte ens uppackade.

På engelsk tv visas program om DIY, renovering, husköp och människor som flyttar utomlands. Och man känner sig som i ett sånt där program bara det att man också gärna
skulle vilja kunna klippa ihop delarna så att det går från kaos till hem på några minuter. Eller... jag skulle i alla fall vilja snabbspola förbi helgen då vi ska lägga golv.

Två killar bar upp alla träplankor (över hundra stycken) igår och de undrade lite oroligt om vi verkligen skulle göra det här själva. Det var bara att kvittra upp sig och låtsas som om allt var under kontroll.

6 kommentarer:

Sara sa...

Fran vinrött till blekgrönt?
Det känns som en riktig helomvändning?

Lisa Christensen sa...

Jag har hela tiden propagerat för en blek, olivgrön fondvägg, men tänkte att jag skulle vara lite vild och flexibel så J fick bestämma...

Tankevågor sa...

Halloj Lisa! Blev så glad över att hitta en Londontjej på min blogg! Kul att du hittade dit. Hit till din trevliga blogg kommer jag att återkomma! Lycka till med renoveringen! :-)

Lisa Christensen sa...

Tack :) Och välkommen hit!

Anonym sa...

På HOOM.se så skriver de ofta om saker som kommer från England. Många svenska formgivare verkar vara där, t ex Ulrika Jarl som gör superhäftiga lampor. Vet du fler?

Kolla på: http://www.hoom.se

Tjingeling!

Lisa Christensen sa...

Tack för länken! Älskar inredning och arkitektur, men är inte så bra på olika formgivare. Skandinavisk design verkar i alla fall mycket populär här i UK.