29 augusti 2008

Tillfälligt avbrott i ensammamammalivet

J är här, så får man äntligen pröva på vårt lilla familjeliv. I alla fall ett tag. Jag njuter av min efterlängtade semester från singelmammalivet!

Jag har varit ensamstående mamma i ett par veckor nu. Men jag har fått göra denna erfarenhet med säkerhetslinor, med tidsbegränsning till skillnad från många andra mammor och på ett sätt är jag tacksam över att ha fått erfara hur hårt det kan vara. För andra. För mig. Att jag klarade av det. Och framförallt - att det snart är över.

8 kommentarer:

Ingela sa...

Njut av familjelivet nu! Kramar

Anonym sa...

Bra! Nu får J stå för markservicen och nattliga blöjbyten!;) Kram på er! Vi kanske kan försöka ses nästa vecka om det funkar för er?? I miss you!

Anonym sa...

Åh, vad roligt att han är där!

Sara sa...

Vad underbart! Långa avstånd är jobbigt, kanske i synnerhet i er situation.
Njut!

Pumita sa...

Skönt att höra! Det är ju viktigt att dela "hela härligheten" med SO, både de fina stunderna och den vanliga vardagen. Ta hand om er!

Anonym sa...

Vad glad jag blir för er skull, att hela familjen äntligen är samlad. Ha nu en underbar tid tillsammans.

Millan sa...

Vad harligt att vara alla tre och fa prova pa familjelivet!! Vet du nar det blir flytt for dig? Att vara ensam med en liten nyfoding maste vara oerhort tufft. Jag minns att jag brukade sta vid ytterdorren och vanta pa Ben nar han kom fran jobbet for att omedelbart lamna over mitt skrikande knyte. Nu hade han visserligen kolik och skrek hysteriskt mycket men anda... jag tror att det ar tufft nog med en lugn nyfodd!!

Lisa Christensen sa...

Ingela: Ja, det har varit underbart - och förblir så i ett par dagar till...

Ann: Du kan komma i helgen om du vill! Har varit så skönt att ha en privat blöjbytare ;) Kram

Barajagjohanna: Ja, det är super!

Sara: Vi har prövat på långdistans förut, men detta har varit hårdare än man kunnat föreställa sig.

Pumita: Sant. Det har varit skönt att dela med sig lite av denna tid.

Prinsessan: Vi förblir samlade ett par dagar till, sedan splittras vi över jorden igen för att åter samlas om ett par veckor.

Millan: Det blir i oktober så det är inte långt kvar :D
Det är fantastiskt vad man klarar av om man måste, men jag måste erkänna att nu när jag har fått pröva på la dolce vita med J i ett par dagar så kommer ensamlivet att kännas ännu tuffare. Jag bävar...