20 augusti 2008

Men...

...jag som hade tänkt dricka pepparmyntste, vara mystisk och ägna mig åt astrologiska uträkningar, läsa förrförrförrgårdagens tidning, skriva klart mitt projekt, äta, duscha, borsta håret, träffa vänner, gå promenader, se SATC-filmen, tänka, sova...

Det är då jag inser - jag har blivit mamma.

Och mitt liv har aldrig varit mer fantastiskt!

9 kommentarer:

Linalotta sa...

Oj oj oj...kan knappt tänka mig vilken omställning det måste vara. Men samtidigt kan jag förstå vilken underbar känsla det måste vara att vara mamma!
Du har en supersöt liten dotter!!

barajagjohanna sa...

Håller med föregående talare, din dotter är oerhört söt. Så himla näpen!

Och jag förmodar att den söta lilla tjejen väger upp att du inte råkar ha tid att läsa förra veckans tidningar eller gå på bio... :)

Lisa sa...

Linalotta: Tack! Det är absolut fantastiskt! Och en stor omställning som du skriver, men man hade ju blivit varnad! :)

Barajagjohanna: Självklart! Hon är värd ALLT! (Och jag vill fortfarande ha tre till, hehe!)

Ingela sa...

Visst är det underbart! När man tittar in i det lilla livets ögon så blir man såååå lycklig!

Anonym sa...

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

Sanna sa...

Gud vad man känner igen känslan, det finns inget bättre och man kan ibland undra varför man väntade så länge ;0)
Kram till dig Mamma Lisa

Millan sa...

:-) nu har jag antligen haft en chans att uppdatera mig pa favoritbloggarna och har fanns det ju massor av nytt!! Vilken liten sotnos Julie ar!! Hur mycket for tidigt foddes hon? Hon ser ut som om hon mar toppen i alla fall!! :-)
Usch ditt nattinlagg far mig att komma ihag precis hur det var dar i borjan med Nils och vad som snart vantar for mig igen.... Det ar inte manga timmars somn man far! Sover Julie nagot om dagarna sa att du kan sova ikapp lite da? Nils sov over huvudtaget valdigt lite som riktigt liten. 3 halvtimmars sovpass per dag brukade det bli sa det var inte mycket att hanga i granen. Men sedan blev det battre och battre med somnen!

Prinsessan sa...

Det låter underbart. Har hört att många som väntat med att skaffa barn för att de har så mycket de vill hinna med inte förstår vad de väntade på när de väl fick barn.

Lisa sa...

Ingela: Att få barn är världens lyckopiller :)

Sanna: Man vet ju på förhand att det kommer att vara fantastiskt att få barn - ändå överträffar det alla förväntningar! Kram

Millan: Ja, snart är det din tur :) Hon föddes 10 veckor förtidigt. Det har varit tufft och man får ju 2 månader "extra" då det är så här hårt med tät amning. I början pumpade jag hela tiden ut mjölk och sondade och låg på en annan sjukhusavdelning än Julie så det gick mycket tid åt till sånt som inte bara var amning.
Julie sover väldigt korta pass på dagen och hon sover inte gärna själv, utan vill hela tiden vara i min famn och eftersom jag vill att hon ska må bra låter jag henne göra det, men det gör att jag inte får sova något dagtid och knappt något på natten heller.
Skönt att höra att det blir bättre i alla fall!

Prinsessan: Ja, folk väntar ofta länge för att de vill resa av sig, ha det stabilt osv. Man ska ju också träffa den rätte att skaffa barn med.