10 februari 2008

Brand i Camden

Vi hade lagat trerättersmiddag till våra vänner och satt och åt apfelstrudel när telefonen ringde. Det var min mamma i Sverige som berättade att det brann i Camden. "Är inte det nära där ni bor?" Vi öppnade balkongdörren och det luktade rök ända bort till oss. Och då bor vi ändå inte nära Camden. Vi satte på nyheterna där de sa att 100 brandmän försökte släcka elden i Camden market. Det är verkligen synd att detta speciella område, med gamla byggnader bara ska gå upp i rök.

4 kommentarer:

Tankevågor sa...

Verkligen trist! Det har varit på TV-nyheterna här flera gånger. det såg ruskigt ut.
Hoppas ni hade en trevlig middag ändå.

Basilika sa...

Vi satt pa resturant i Covent Garden nar vanner borjade ringa for att kolla om vi var ok. Vi kunde ringa var granne som meddelade att man kunde se valdigt stora lagor men att det inte var nan fara for vart hus. Men det kandes ratt obehagligt, sa vi gick inte och la oss forran vi kunde se att branden verkade vara under kontroll. Trist med Hawley Arms som belv forstord...

Det Mörka Hotet sa...

Hur har det gått - brann allting upp?

Lisa Christensen sa...

Londongirl: Ja, det är verkligen trist. De ska ju också bygga om Camden Market vilket är synd när det handlar om så gamla byggnader.

Basilika: Oj, vad obehagligt! Tur att ert hus klarade sig.

DMH: Nej, allt brann inte upp. Var i Camden för några dagar sedan (men inte precis där det brann) och då stosade människor runt på Camden High Street som vanligt.