30 januari 2010

Lyckligt kaos


Det har varit lite kaos här hemma, i mitt hjärta och i mina tankar. Lyckokaos alltså. Jag är alldeles snurrig. Därför kan jag inte riktigt organisera med praktiska saker, fast det känns som om tingen hopar sig och Emil sover mest hela tiden så jag borde ju hinna något, men... det gör jag inte.
.
Allt annat känns litet - också lägenheten. Leksaker, barnsängar och en massa kärlek ska ju få plats här. Och hur kan man koncentrera sig på räkningar när en ny människa har gjort entré? Nej, jag vill inte ta ställning till en massa världsliga ting just nu. Jag är fullt upptagen med att försöka fatta vilken tur vi har haft som fått just Julie och Emil...

7 kommentarer:

Rickard sa...

Det är precis det som räknas här i livet. Allt annat kommer ju faktiskt på antingen andra, tredje, fjärde, femte o.s.v. .......plats.

MAJA: Style & Life by Leia sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS gur många ggr om som helst:) Underbart att allt gått bra och att lillkillen fick stanna inne i magen hela tiden....och en extravecka dessutom.

Du är så väl värd att få känna denna lycka och att slippa hålla tillbaka UTIFALL....OM... att få vara lycklig över dom finaste barnen och inte ha en klump i magen över att det när som helst kan brista...

Ni finns i mina tankar.....pussa på hela familjen från mig....ja J också....fast vid närmare eftertanke ska du kanske be honom pussa soffkudden istället;)

Helena sa...

Vackra lilla hjärtat... Jag är verkligen så glad för er skull Lisa! Stora kramar till er alla!

tilda - änglamamma till Liam sa...

jättefina bilder i dina inlägg.. inte så konstigt att du inte kan fokusera på något annat :) önskar er all lycka med er lilla familj! kram

Emmama sa...

Massor av grattiskramar från Skottland! Är inne och läser då och då och har väntat på att hitta dessa inlägg! Emil är jättefin!

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Självklart vill jag träffa både dig, Julie och lilla guldklimpen:) Så snart det blir lite varmare så VET jag att allt kommer kännas lättare och då är en liten tripp till huvudstaden inga problem:) Gissar att du har fullt upp närmaste veckorna ändå;)

Kramar i massor till finaste familjen

Lisa sa...

Rickard: Ja, så är det och jag älskar verkligen att mitt liv har fått nya prioriteringar!

Maja: Tack! :) För oss är det ju inte en självklarhet att få gå tiden ut så det känns helt underbart! I vår får vi försöka se till att ses. Vi har bil och kan också ta en tripp till Uppsala.
Varma kramar

Helena: Tack! Det känns verkligen underbart att det är så många som glädjs med oss!
Många kramar

Tilda: Tack! Ja, han tar allt fokus just nu :) kramar

Emmama: Tack! Jag hoppades hela hösten och vintern att jag skulle kunna publicera dessa inlägg och jag är så glad att jag har nått hit :)
Kramar