7 juni 2011

Lite sommaruppdateringar. Djurgårdsutflykt

Jag är ju så otroligt dålig på att uppdatera så i (tids)brist på bättre får jag stjäla några inlägg från barnens blogg och lägga ut här. Annars tror ni väl att jag fortfarande ligger känslomässigt utslagen och befinner mig i samma tillstånd som de minutrar som hamnade på bloggen för en månad sedan. Låt mig bjuda på lite bättre tider: En mysig utflykt till Djurgården med korvgrillning.8 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vilka söta ungar du har! Jag älskar din dotters kläder! Och DU DÅ! Vilken fantastisk kula på magen! Hoppas du mår bra. :)

Lisa sa...

Oooh, tack!! Vilka fina komplimanger... :D

Sandra sa...

Vilken härlig sommarutflykt! Kul att du uppdaterar igen ! Vilken fin mage du har nu. V.29 för mig, var är du i gravidveckorna? Kram

ullrika sa...

Håller med; fina bilder på fina ungar! Och bäbin i magen gör dig fin också!

ps. du skriver "barnens bloggar". har du fler bloggar du skriver i? snokar hon nyfiket...

Lisa sa...

Sandra: Tack! 31 fulla veckor för min del. Kul att vi har bf nästan samtidigt! Kram

Ullrika: Tack! Jo, jag har en blogg för barnen också där jag uppdaterar om saker som kanske inte är så intressanta för allmänheten, så som vardagen med barnen, potträning, hur det går på dagis, trotsåldern, hur det går med graviditeten osv. Har tänkt att jag senare ska göra om bloggen till en liten bok à la "Våra första år" så att barnen kan få den när de blir större. Bloggen är inte öppen för allmänheten eftersom jag inte vill lämna ut barnen för mycket. Vill ha koll på vilka som läser, men om det är någon här som vill läsa kan ni maila mig så kan jag bjuda in.

Sara sa...

Vad fina ni är! Och vilken söt mage!

Marie sa...

Jösses, vad söta ni är! Det skulle kunna vara bilder från en katalog eller nåt, galet söt familj! Julies hatt är ju bara för söt! var har du hittat den?

Lisa sa...

Tack, tack! :) Hatten har Julie ärvt av kusinerna i Danmark så jag vet tyvärr inte var den är köpt.