13 augusti 2009

Görveln

Vi åkte ut till Görveln, norr om Stockholm. Det är en nostalgisk plats för mig. Som barn brukade jag bada mig blå i Mälaren, men sedan några år tillbaka vägrar jag doppa mig om vattnet är under 25 grader. Och när man har blivit bortskämd på Seychellerna känns det ännu mindre lockande att ägna sig åt självplågeri.

3 kommentarer:

Helena sa...

Vad härligt det ser ut Lisa! Tror att det är viktigt för själen att återvända till sådana platser som betyder mycket för en...det är liksom helande på något sätt.
Ha en fin fredag! Kramar

Johanna Hookah sa...

Hej, jag ramlade in på din blogg då jag googlade på lägenheter i London och sen var jag fast. Har tittat på bilder och läst om Frankrike, England och London i flera timmar nu.

Men du fick mig att tänka på musik, och jag tycker att du borde gå in på http://www.myspace.com/sambradley och lyssna på "Wide Open". Det var inte direkt den låten jag associerade dig med först, men jag hörde hans röst sjunga i bakgrunden på dina blogg inlägg. Speciellt det då du frågade varför alla tycker att man är en mes om man lyssnar på soul.

Lisa Christensen sa...

Helena: Visst ät det. Kram

Johanna: Åh, vad roligt att höra att du läst så mycket i min blogg! Och intressant att läsa om dina associationer. Jättefin låt!