11 oktober 2019

Long time no see...

Det var en evighet sedan jag skrev här och det är säkert inte många som hittar hit längre (om någon), men skulle det vara så att någon trillar in här så hittar ni mig numera på Instagram. @lisachristensen_author

Håll även utkik efter min roman Spela roll som utkommer i april 2020!

Hoppas att vi ses på Insta! 😘

2 kommentarer:

Lilo sa...

Måste ju bara lämna en kommentar nu... Jag följde den här bloggen back in the days när ni bodde på Seychellerna. Jag var så fascinerad över bilderna på de vackra stränderna och ditt fina sätt att skriva. Jag kände inte ens till Seychellerna innan jag läste din blogg, och den väckte en stark längtan om att en dag åka dit... Vilket jag också gjorde, 2017. En underbar resa då jag besökte många av de platserna jag först kom i kontakt med via din blogg.

Fast forward till nutid. Följer sedan några år Maria Borda och hennes instakonto Vilda Barn. Sitter sömnlös nu i natten när lillen inte vill sova och scrollar bland hennes bilder, när jag kommer att tänka på den här bloggen igen (ni påminner lite om varandra i det stundtals rotlösa, och dessutom har era söner samma namn :) ). Döm av min förvåning när jag ser att du uppdaterat bloggen alldeles nyligen!

Vill med denna kommentar mest säga tack för fina inlägg som har inspirerat mig. Och spännande att du också släpper bok, den ser jag fram emot att läsa. Önskar dig lycka till!

//Lilo

Lisa Christensen sa...

Tack snälla för din fina kommentar, Lilo och ledsen att jag inte sett den och kunnat svara förrän nu! Så roligt att höra att min blogg inspirerat till en resa till Seychellerna!

Hoppas att du snart får sova hela nätterna - vet hur slitsamt det är, men det blir bättre. Håll ut!

Vad roligt att du vill läsa min roman :-) Hoppas att du kommer att tycka om den.

Säg gärna hej på Insta!

Kram!