25 januari 2012

Texten om ingenting

Jag borde skriva här, borde skriva här och där, men gör inget. För det är så mycket att skriva att det blir till ingenting. Här har jag inte skrivit en längre sammanhängande text på evigheter, så jag kan inte bara skriva något substanslöst nonsens. Jag vill berätta om hur det är att få tre barn på tre år, men var ska jag börja? Vad vill ni veta?
 
Dagarna går med att planera bröllop, vilket mest går ut på att titta på diamanter. Tro mig, jag har blivit diamantexpert sedan barn nummer tre föddes. Jag är fullkomligt besatt. Undrar vad det betyder egentligen, denna sjukliga besatthet av glitter. Är det flärden jag saknar i min tillvaro? Har jag förlorat mitt förstånd, all intelligens och blivit en ytlig bimbo? Måste jag kompensera mitt oglamorösa liv. Jag längtar, törstar efter vackra kläder, smycken, skönhet och att få springa ut i natten på höga klackar.
 
Men här sitter jag och skriver med gråtråkigt väder och intorkad snö utanför fönstret. Snart ska jag gå ut i det och hämta min två små. Och nästa gång ska jag försöka berätta om tre barn, tre år och hur man överlever det med ett leende på läpparna...

2 kommentarer:

Lina sa...

Ingen kan väl ha för mycket glitter...diamanter är underbara! :)

Lisa sa...

Hehe, ja, du vet vad jag menar!